POLOVNA BELA TEHNIKA

PRODAJA I SERVIS BELE TEHNIKE 069 533 2012

ZAŠTO JE POLOVNA BELA TEHNIKA ČESTO BOLJI IZBOR OD KUPOVINE NOVE

polovna bela tehnika beograd

Polovna bela tehnika Beograd

ZAŠTO JE POLOVNA BELA TEHNIKA ČESTO BOLJI IZBOR OD KUPOVINE NOVE?

Svi želimo kvalitetnu belu tehniku sa povoljnom cenom. Poznato je da uređaji novije generacije koje danas srećemo u prodavnicama bele tehnike neće pružiti kvalitet i pouzdanost ukoliko ne izdvojimo veliku sumu novca za njih. Jeftiniji aparati su obično slabijih performansi, kraćeg roka trajanja i uopšte – lošijeg kvaliteta.

Kada je u pitanju polovna bela tehnika mogu se zadovoljiti oba kriterijuma, kvalitet po pristupačnoj ceni. Šta zapravo podrazumevamo pod tim?

Polovna bela tehnika je bela tehnika iz uvoza, najčešće iz Nemačke, proizvedena za trziste zapadne Evrope. To znači da su standardi proizvodnje na daleko višem nivou nego što je slučaj sa uređajima namenjenim za tržište jugoistočne Evrope, pa je samim tim i kvalitet mnogo veći.

U pitanju su uređaji koji su vrlo malo korišćeni a koji su zamenjeni zbog zastarelosti modela. Ne prodajemo pohabane i oštećene uređaje.

Najčešće se uvoze premium brendovi kao što su Miele, Bosch, Samsung, Siemens, što znači da nudimo uređaje visokog kvaliteta i performansi.

Svaki aparat je pre nego što izađe u prodaju detaljno testiran i servisiran – zamenjeni su mu delovi koji spadaju u potrošan materijal i to isključivo
originalnim delovima.

POLOVNA BELA TEHNIKA BEOGRAD

Kupovinom polovne bele tehnike dobijate kvalitetne, malo korišćene uređaje najpoznatijih brendova proizvedene za trziste zapadne Evrope za 3 do 5 puta nižu cenu, a često se dešava da se u ponudi nađu i uređaji koji uopšte nisu dostupni na našem tržištu. Pored toga, prilikom kupovine polovnih aparata dobijate garanciju kao i kad kupujete nov uređaj.

U našoj ponudi nalaze se:

Za sva dodatna pitanja i pomoć prilikom odabira pravog uređaja za Vas možete nas kontaktirati!

069 533 2012