POLOVNA BELA TEHNIKA

PRODAJA I SERVIS BELE TEHNIKE 069 533 2012

Miele ves masine

Miele veš mašine

Brend Miele i te kako opravdava svoj slogan Immer besser – zaista teže da budu uvek bolji i uvek su ispred konkurencije. Ovaj brend je namenjen korisnicima koji imaju visoka očekivanja kada je reč o performansama i uštedi energije.

Miele je nemački brend osnovan pre više od 100 godina. Važi za jedan od najpoželjnijih brendova bele tehnike, dok je u Nemačkoj proglašen za najbolji brend ikada.
To je jedini proizvođač bele tehnike koji testira svoje proizvode za upotrebni vek od 20 godina. Iako za ove proizvode dajemo garanciju, iskustva korisnika govore da se Miele uređaji veoma retko kvare.

Štedi vreme i struju tokom sušenja

Pre sušenja, odeća se okreće u struji vrućeg vazduha uz postepeno povećanje brzine centrifugiranja. Time se smanjuje sadržaj vode u vešu pre početka ciklusa
sušenja, čime se štede vreme i električna energija.

Brzo i ekonomično

Miele mašine za pranje i sušenje veša štede vreme i energiju tokom rada. Svi modeli imaju klasu A, najvišu klasu energetske efikasnosti za pranje. U procesu
sušenja se koristi tradicionalna kondenzaciona tehnologija za kratka vremena rada programa.

Ekonomično, moćno i bez održavanja.

ProfiEco motor proizvođača Miele je snažan invertorski pogon, a takođe je izuzetno ekonomičan i tih. Budući da je motor elektronski kontrolisan, ne zahteva grafitne četkice, što znači da nema habanja. Za efikasnu i pogodnu negu veša tokom mnogo godina.

Poseban program protiv ćebanja vlakana

Dlačice zaostale u mašini nakon zadnjeg ciklusa sušenja se ovim programom potpuno ispiraju. Kanal za kondenzat, posuda za sapunicu i bubanj budu potpuno bez dlačica u roku od par minuta. Obezbojavanja tekstila usled prenetih dlačica sprečavaju se pouzdano.

Savršena nega veša

U jedinstvenom Miele nežnom bubnju s izvajanom površinom, veš nežno klizi na tankom sloju vode. Usled ovoga, tkanina se obrađuje naročito nežno, sušenje je
ravnomernije i tkanina je ravnija.

Extra-fresh brza zamena za peglanje

Miele program SteamCare pojednostavljuje brigu o vešu. Program Freshen up može da se koristi za uklanjanje neprijatnih mirisa iz odevnih predmeta koji su
kratko nošeni, bez stvarnog pranja. Odeća će divno mirisati! Pomoću programa SteamFinish možete poravnati nabore na sveže opranoj tkanini, čime ćete uštedeti do 50% vremena i truda kada je reč o peglanju, što vam daje više slobodnog vremena.

Do 50% manje peglanja

50% manje peglanja – ravnanje nakon programa za pranje.

Pažljivo i precizno održavanje tkanina

Zahvaljujući savršenom kombinovanju četiri inovativne funkcije, možete uvek da uživate u savršenim rezultatima pranja i sušenja. Miele nežni bubanj obezbeđuje pažljivu negu omiljenih odevnih predmeta. Funkcije PerfectDry i Thermospin obezbeđuju precizne – i pre svega ekološke – rezultate sušenja.
A zahvaljujući funkciji PerfectCare, više ne morate da uklanjate dlačice rukom jer vaš Miele uređaj to automatski radi za vas.

Jedino ograničenje koju navode korisnici Miele veš mašina na našim prostorima je visoka cena. Cena novih uredjaja kreće se od 800 pa čak do 3000 eura.
A da li ste znali da kod nas možete kupiti polovne Miele veš mašine u odličnom stanju, koje su veoma malo korišćene i to za nekoliko puta nižu cenu? Pritom, svaki uređaj je detaljno testiran i servisiran, što znači da su potrošni delovi zamenjeni. Možete pogledati naš asortiman:

MAŠINA ZA PRANJE VEŠA (pogledaj proizvode >>),

MAŠINA ZA SUŠENJE VEŠA (pogledaj proizvode >>) ili

KOMBINOVANIH MAŠINA (pogledaj proizvode >>).

Za sva dodatna pitanja i pomoć prilikom odabira pravog uređaja za Vas možete nas kontaktirati!

069 533 2012