POLOVNA BELA TEHNIKA

PRODAJA I SERVIS BELE TEHNIKE 069 533 2012

Masine za pranje vesa

Kapacitet pranja
Brend
Energetski nivo
Širina

Polovne ves masine Polovna bela tehnika Miele ves masine


BLOG

MIELE VEŠ MAŠINE


Brend Miele i te kako opravdava svoj slogan Immer besser – zaista teže da budu uvek bolji i uvek su ispred konkurencije. Ovaj brend je namenjen korisnicima koji imaju visoka očekivanja kada je reč o performansama i uštedi energije.

Miele je nemački brend osnovan pre više od 100 godina. Važi za jedan od najpoželjnijih brendova bele tehnike, dok je u Nemačkoj proglašen za najbolji brend ikada.
To je jedini proizvođač bele tehnike koji testira svoje proizvode za upotrebni vek od 20 godina. Iako za ove proizvode dajemo garanciju, iskustva korisnika govore da se Miele uređaji veoma retko kvare.

Da li ste znali da kod nas možete kupiti polovne ves masine u odličnom stanju, koje su veoma malo korišćene i to za nekoliko puta nižu cenu? Pritom, svaki uređaj je detaljno testiran i servisiran, što znači da su potrošni delovi zamenjeni. Možete pogledati naš asortiman ves masina >>

Vidi još

polovna bela tehnika beograd

ZAŠTO JE POLOVNA BELA TEHNIKA ČESTO BOLJI IZBOR OD KUPOVINE NOVE?


Svi želimo kvalitetnu belu tehniku sa povoljnom cenom. Kada je u pitanju polovna bela tehnika mogu se zadovoljiti oba kriterijuma, kvalitet po pristupačnoj ceni. Kupovinom polovne bele tehnike dobijate kvalitetne, malo korišćene uređaje najpoznatijih brendova proizvedene za trziste zapadne Evrope za 3 do 5 puta nižu cenu. U našoj ponudi nalaze se polovne ves masine, polovne mašine za sušenje veša kao i polovne kombinovane mašine.

Vidi još